Bereikbaarheid ziekenhuis tijdens Dodentocht 2017 Deel via Twitter Deel via Facebook
Bereikbaarheid ziekenhuis tijdens Dodentocht 2017

​Ook dit jaar loopt het parcours van de Dodentocht langsheen onze campus in Bornem. Gelieve er rekening mee te houden dat er verkeershinder mogelijk is.

Naar jaarlijkse traditie loopt het parcours van de Dodentocht langsheen onze campus in Bornem.  Dit zal de nodige verkeersdrukte en parkeerhinder met zich meebrengen vanaf donderdag 10 augustus tot zondagochtend 13 augustus.

De campus zal hierdoor net iets minder makkelijk bereikbaar zijn dan anders.  We geven u hierbij graag een aantal praktische richtlijnen.
Bereikbaarheid campus vanaf vrijdag 11 augustus tot zondag 13 augustus

U bereikt onze campus Bornem met de wagen enkel via onderstaande route.
 

Rijksweg (N16) – Vitsdam – Rijkenhoek – Kasteelstraat – Achterweidestraat

Dodentocht - kopie.png
Deze route is toegankelijk in de twee richtingen.
 

Indien u toch dringend het ziekenhuis onverwacht moet bereiken en u moeilijkheden ondervindt ivm uw doorgang, kan u steeds het noodnummer van de organisatie contacteren 03/899.23.16 (politie, brandweer, …). Zij kunnen u dan uitzonderlijk escorteren naar het ziekenhuis.

 
Parkeergelegenheid
Het gelijkvloers in de gemeentelijke parkeergarage van de Achterweidestraat zal vanaf donderdag uitzonderlijk niet toegankelijk zijn. Parkeren is wel mogelijk op de 1ste en 2de verdieping van de gemeentelijke parking.
 
 

Verkeersdrukte
We verwachten vanaf vrijdagmiddag veel verkeersdrukte op de N16 en in en om het ziekenhuis. Hou hier zeker rekening mee mocht u een bezoek plannen.
 

 

Bezoekuur op vrijdag
Eveneens tijdens de start op vrijdagavond zal het onmogelijk zijn om het kruispunt Temsesteenweg en Vitsdam tussen 21u en 23u00  over te steken. We raden bezoekers ten zeerste aan om voor 20 uur het bezoek op vrijdag af te ronden.

 
Alvast bedankt voor uw begrip!